ENTREVISTA A ALFONSO PERONA

TOT SANT CUGAT

Entrevista a Alfons Perona, autor del llibre «Me han multado. Lo que debes saber sobre las sanciones de tráfico y cómo ahorrar dinero». Alfons Perona és un advocat, consultor i professor santcugatenc expert en qüestions sobre mobilitat i seguretat viària. Ha treballat com a director jurídic i secretari executiu al RACC i a la seva fundació. També ha fet treballs com a assessor en aspectes de mobilitat i seguretat vial per al director de la Direcció General de Tràfic (DGT) i diverses administracions i emrpeses.

Basat en exemples reals, el llibre Me han multado. Lo que debes saber sobre las sanciones de tráfico y cómo ahorrar dinero, d’Alfons Perona, descriu situacions pràctiques, com ara si es pot presentar un escrit d’al·legacions després de pagar una denúncia dels controladors de l’estacionament, els requisits que ha de tenir una sanció per excés de velocitat, o com s’ha de fer un control d’alcoholèmia i quines garanties hem d’exigir perquè el procediment sigui correcte.

Leer entrevista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.